Belangrijkste
kenmerken:
Ø Eenvoudig in gebruik.
Ø Meerdere toegangen en afscherming van belangrijke gegevens
voor onbevoegden.
Ø Eenvoudig … zelfs voor beginnelingen in de zaak.
Ø Ondersteuning voor meerdere Ticketprinters (Keuken, Bar,
enz…)
Ø Tegelijkertijd werken op meerdere PC's.
Ø Euro-klaar.
Ø Diverse overzichten van omzet en kostprijzen.
Ø Geen dure touch-screen's of speciale toetsenborden vereist.
"Kassabeheer Horeca" is de oplossing voor het
dagdagelijkse beheer van Uw zaak.
1.
Artikelenbeheer.
Alle prijsinformatie werd onzichtbaar gemaakt.
Ø Indeling van de artikelen in groepen en subgroepen.
Ø Beheer van ingrediënten, aangekochte artikelen en
bereidingen.
Ø Kostprijsberekening voor de bereidingen aan de hand van de
gebruikte ingrediënten.
Ø Prijsbepaling, zowel voor afhaling als voor verbruikszaal.
Ø Prijsingave kan incl. of excl. BTW
Aangekochte artikelen:
Het
programma maakt een onderscheid tussen de aankoop en verkoop eenheid en doet
alle berekeningen daaromtrent.
Vb. Bier koop je aan per vat en schenk je per
glas.
Bereidingen:
Alle prijsinformatie werd onzichtbaar gemaakt.
De
kostprijs voor een bereiding wordt bepaald door de kostprijs van zijn
ingrediënten. Wanneer de prijs van de
ingrediënten wijzigt, wordt de kostprijs van de bereiding automatisch
aangepast.
Aan
de hand van de recepten kent men bijgevolg ook de omzet van de gebruikte
ingrediënten.
2. Kassa.
Om
de kassa te gebruiken heb je geen muis nodig.
Het
programma werd zo ontwikkeld dat alle functies op een zeer snelle en eenvoudige
manier met het toetsenbord kunnen uitgevoerd worden.
Met
steeds een overzicht van de artikels per groep en subgroep kan een nieuwe
werknemer in enkele minuten met de kassa overweg, zelfs zonder de
artikelnummers te kennen.
Enkele belangrijke functies zijn:
Kastiket
afdrukken en bewaren zonder af te rekenen.
Bij een nieuwe bestelling voor dezelfde tafel wordt deze aan het ticket
toegevoegd.
Kasticket
afdrukken en afrekenen.
Bij
de afrekening maak je de keuze tussen "afhaling" en
"verbruikszaal". Belangrijk
voor latere verwerking en berekening van de opbrengsten.
Je
kan tevens de betalingswijze en de terug te geven som bepalen.
Laatste
lijn in kasticket verwijderen.
Tekstlijn invoegen, eventueel aan de hand van een lijstje
standaard-teksten.
Wijzigen
van het Ticket.
Zolang
het kasticket niet werd afgedrukt kan je wijzigingen aanbrengen van ingegeven
consumpties.
Overzicht
van de niet-afgerekende tafels.
Ticket
verplaatsen naar andere tafel.
Indien
er een niet-afgerekend ticket is worden beide tafels samengevoegd.
3.
Overzichten.
Diverse
overzichten laten je toe om een inzicht te krijgen in je verkoopsresultaten.
Ø Kastikets
Met
deze tabel krijg je een gedetailleerd overzicht van alle kastickets.
Afdrukmogelijkheden:
Voor
een zelf gekozen periode kies je voor een gedetailleerde afdruk van alle
tickets of voor een samenvatting per
ticket.
Ø Omzet
Ingrediënten en aangekochte producten.
Met
een eenvoudig overzicht berekent het programma de hoeveelheden en de prijs voor
de verbruikte goederen in een bepaalde periode. Dit overzicht kan je uiteraard afdrukken.
Ø Omzet
Verkopen.
Zowel
inclusief als exclusief BTW krijg je een overzicht van de verkopen in een
bepaalde periode en per artikel.
Er worden totalen berekend :
¨ per artikel,
¨ per subgroep,
¨ per groep,
¨ algemeen totaal.
Ook
hier werd een afdruk voorzien.
Ø Resultaat
op verkopen.
Het
programma berekent de bruto-resultaten op de verkopen.
Er
wordt een vergelijking gemaakt tussen:
¨ de verkopen (rekening houdende met de effectieve prijzen) en
¨ de berekening van de kostprijzen (berekend aan de hand van
de prijzen van de ingrediënten en/of gebruikte hoeveelheden.)
Er worden totalen berekend:
¨ per artikel,
¨ per subgroep,
¨ per groep,
¨ algemeen totaal.
Ook
hier werd een afdruk voorzien.
Ø Dagontvangsten.
Per
betalingswijze worden voor een bepaalde periode de dagontvangsten berekend.
Ook
hier werd een afdruk voorzien.
Besluit:
Van snack-bar tot klasse-restaurant
Van
snack-bar tot klasse-restaurant biedt
dit programma alle mogelijkheden om op een eenvoudige wijze een inzicht te
verkrijgen in de verkoop en de verbruikte materialen.
In
tegenstelling tot een klassieke kassa is dit programma, door zijn uitgekiende
overzichten een beleidsinstrument.
Vb. Vergelijken
van piekdagen (plannen van aankopen)
Hulpmiddel om uw kosten te analyseren
Inzicht in verkoop over langere
periodes.
Er
werd bewust gekozen voor een eenvoudig pakket, prijsvriendelijk, gemakkelijk
aan te leren en efficiënt in gebruik maar toch volledig.
Ontbreekt
er iets of had U graag extra mogelijkheden ?
"Kassa-beheer
voor de horeca" werd ontwikkeld in "eigen huis". Hierdoor hebben wij ook de mogelijkheid om
aanpassingen te doen "op maat".
Deze
documentatiemap is uiteraard onvolledig en geeft slechts de belangrijkste
functies weer.
Alle
prijsinformatie op de afbeeldingen in deze documentatiemap zijn fictief en
komen uit onze testgegevens.
Meer
interesse ?
Aarzel
niet om ons te contacteren:
St.-Martensstraat 29,
3700
Tongeren.