Belangrijkste kenmerken:

 

Ø    Eenvoudig in gebruik.

Ø    Meerdere toegangen en afscherming van belangrijke gegevens voor onbevoegden.

Ø    Eenvoudig … zelfs voor beginnelingen in de zaak.

Ø    Ondersteuning voor meerdere Ticketprinters (Keuken, Bar, enz…)

Ø    Tegelijkertijd werken op meerdere PC's.

Ø    Euro-klaar.

Ø    Diverse overzichten van omzet en kostprijzen.

Ø    Geen dure touch-screen's of speciale toetsenborden vereist.

 

 

"Kassabeheer Horeca" is de oplossing voor het dagdagelijkse beheer van Uw zaak.

 

 

 

 

1.   Artikelenbeheer.

 


   Alle prijsinformatie werd onzichtbaar gemaakt.

 


Ø     Indeling van de artikelen in groepen en subgroepen.

 

Ø     Beheer van ingrediënten, aangekochte artikelen en bereidingen.

 

Ø     Kostprijsberekening voor de bereidingen aan de hand van de gebruikte ingrediënten.

 

Ø     Prijsbepaling, zowel voor afhaling als voor verbruikszaal.

 

Ø     Prijsingave kan incl. of excl. BTW

 


 

 

Aangekochte artikelen:

 

Het programma maakt een onderscheid tussen de aankoop en verkoop eenheid en doet alle berekeningen daaromtrent.

 

Vb.  Bier koop je aan per vat en schenk je per glas.

 

 

 

 

Bereidingen:


   Alle prijsinformatie werd onzichtbaar gemaakt.

 


De kostprijs voor een bereiding wordt bepaald door de kostprijs van zijn ingrediënten.  Wanneer de prijs van de ingrediënten wijzigt, wordt de kostprijs van de bereiding automatisch aangepast.

 

Aan de hand van de recepten kent men bijgevolg ook de omzet van de gebruikte ingrediënten.


 

 

2. Kassa.


 


Om de kassa te gebruiken heb je geen muis nodig. 

Het programma werd zo ontwikkeld dat alle functies op een zeer snelle en eenvoudige manier met het toetsenbord kunnen uitgevoerd worden.

 

Met steeds een overzicht van de artikels per groep en subgroep kan een nieuwe werknemer in enkele minuten met de kassa overweg, zelfs zonder de artikelnummers te kennen.  

 

 


 

 

Enkele belangrijke functies zijn:

 

 

Kastiket afdrukken en bewaren zonder af te rekenen.   Bij een nieuwe bestelling voor dezelfde tafel wordt deze aan het ticket toegevoegd.

 

 

 

Kasticket afdrukken en afrekenen. 

 

 

Bij de afrekening maak je de keuze tussen "afhaling" en "verbruikszaal".  Belangrijk voor latere verwerking en berekening van de opbrengsten.

 

Je kan tevens de betalingswijze en de terug te geven som bepalen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatste lijn in kasticket verwijderen.

 

 

Tekstlijn  invoegen, eventueel aan de hand van een lijstje standaard-teksten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wijzigen van het Ticket. 

 

 

Zolang het kasticket niet werd afgedrukt kan je wijzigingen aanbrengen van ingegeven consumpties.

 

 

 

 

 

Overzicht van de niet-afgerekende tafels.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ticket verplaatsen naar andere tafel.

 

 

 

Indien er een niet-afgerekend ticket is worden beide tafels samengevoegd.

 

 

 

 


 

 

3.   Overzichten.

 

Diverse overzichten laten je toe om een inzicht te krijgen in je verkoopsresultaten.

 

 

 

 

Ø    Kastikets

 

 


 


Met deze tabel krijg je een gedetailleerd overzicht van alle kastickets.

Afdrukmogelijkheden:

 

Voor een zelf gekozen periode kies je voor een gedetailleerde afdruk van alle tickets of voor een samenvatting  per ticket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ø    Omzet Ingrediënten en aangekochte producten.

 


 

 


Met een eenvoudig overzicht berekent het programma de hoeveelheden en de prijs voor de verbruikte goederen in een bepaalde periode.   Dit overzicht kan je uiteraard afdrukken.

 


 

 

Ø    Omzet Verkopen.


 

 


Zowel inclusief als exclusief BTW krijg je een overzicht van de verkopen in een bepaalde periode en per artikel. 

 

Er  worden totalen berekend :

¨     per artikel,

¨     per subgroep,

¨     per groep,

¨     algemeen totaal.

 

Ook hier werd een afdruk voorzien.


 

 

Ø    Resultaat op verkopen.


 

 


Het programma berekent de bruto-resultaten op de verkopen.

Er wordt een vergelijking gemaakt tussen:

¨     de verkopen (rekening houdende met de effectieve prijzen) en

¨     de berekening van de kostprijzen (berekend aan de hand van de prijzen van de ingrediënten en/of gebruikte hoeveelheden.)

 

Er  worden totalen berekend:

¨     per artikel,

¨     per subgroep,

¨     per groep,

¨     algemeen totaal.

 

Ook hier werd een afdruk voorzien.

 

 

 

 

Ø    Dagontvangsten.


 

 


Per betalingswijze worden voor een bepaalde periode de dagontvangsten berekend.

 

Ook hier werd een afdruk voorzien.

 


 

Besluit:

 

Van snack-bar tot klasse-restaurant

 

Van snack-bar tot klasse-restaurant biedt dit programma alle mogelijkheden om op een eenvoudige wijze een inzicht te verkrijgen in de verkoop en de verbruikte materialen.

 

 

In tegenstelling tot een klassieke kassa is dit programma, door zijn uitgekiende overzichten een beleidsinstrument. 

 

Vb.  Vergelijken van piekdagen (plannen van aankopen)

        Hulpmiddel om uw kosten te analyseren

        Inzicht in verkoop over langere periodes.

 

 

Er werd bewust gekozen voor een eenvoudig pakket, prijsvriendelijk, gemakkelijk aan te leren en efficiënt in gebruik maar toch volledig.

 

 

Ontbreekt er iets of had U graag extra mogelijkheden ? 

 

"Kassa-beheer voor de horeca" werd ontwikkeld in "eigen huis".  Hierdoor hebben wij ook de mogelijkheid om aanpassingen te doen "op maat".

 

 


 

 

 

Deze documentatiemap is uiteraard onvolledig en geeft slechts de belangrijkste functies weer.

 

Alle prijsinformatie op de afbeeldingen in deze documentatiemap zijn fictief en komen uit onze testgegevens.

 

 

Meer interesse ?

 

Aarzel niet om ons te contacteren:

 

 

ALL Hard- & Software

 

St.-Martensstraat  29,

3700        Tonge­ren.